2495051020 6948509285 Επαρ. οδ. Λάρισας Ευαγγελισμού, Πουρνάρι Λάρισα 40006 tsiaras1959@gmail.com

 

 

Ελαιοτριβείο - Προϊόντα Ελαίου - Ελαιουργία - Ελιές - Εμπόριο - Εξαγωγή | Πουρνάρι Λάρισα


Το ελαιοτριβείο ΤΣΙΑΡΑΣ ΧΡΗΣΤΟΣ & ΥΙΟΙ είναι μια οικογενειακή επιχείρηση με έδρα στο Πουρνάρι Λάρισας, όπου από το 2015 ασχολείται με την παραγωγή και διάθεση εξαιρετικής ποιότητας ελαιολάδου από επιλεγμένους καρπούς ελαιώνων, που δεσπόζουν στην ευρύτερη περιοχή της Θεσσαλίας, παράγοντας προϊόν υψηλής ποιότητας και διατροφικής αξίας.

Οι ελαιοπαραγωγοί της ευρύτερης περιοχής της Θεσσαλίας και όχι μόνο, εμπιστεύονται το ελαιοτριβείο μας γιατί μπορούν να εξασφαλίσουν ελαιόλαδο εξαιρετικής ποιότητας με άμεση εξυπηρέτηση, παρέχοντας μεταφορά από το χωράφι προς το λιοτρίβι μας, με ιδιόκτητα φορτηγά της επιχείρησης, μ’ εξοπλισμό και προσωπικό της επιχείρησης.


ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 
 
 
ΠΟΙΟΤΗΤΑ

ΠΟΙΟΤΗΤΑ

Δίνουμε μεγάλη προσοχή κι αξία στη διαχείριση της παραλαβής, στον έλεγχο και συντήρηση του εξοπλισμού παραγωγής καθώς και στην τελική επεξεργασία!

ΕΥΘΥΝΗ

ΕΥΘΥΝΗ

Νιώθουμε βαριά την ευθύνη της εμπιστοσύνης πολλών ανθρώπων, που έρχονται σ’ εμάς με διαφορετικές συγκομιδές και απαιτήσεις παραγωγής!

ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ

ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ

Δίνουμε μεγάλη έμφαση και δείχνουμε σεβασμό στην άρτια διαχείριση της ελιάς, ώστε να φτάνει το ελαιόλαδο πάντα αγνό και παρθένο στο τραπέζι σας!

ΓΝΩΣΗ & ΜΕΡΑΚΙ

ΓΝΩΣΗ & ΜΕΡΑΚΙ

Η μεγάλη μας αγάπη, o σύγχρονος εξοπλισμός καθώς και η γνώση μας για τον «υγρό χρυσό» της Ελληνικής μας γης, το παρθένο ελαιόλαδο, εγγυώνται την μέγιστη ποιότητα και ποσότητα!

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Γνωρίζατε ότι:
Το ελαιόλαδο έχει υψηλή διατροφική άξια.

Το ελαιόλαδο έχει υψηλή διατροφική άξια.

Έχει εξαιρετικά υψηλή περιεκτικότητα σε ελαϊκό οξύ που βοηθάει στη μείωση της αρτηριακής πίεσης, περιέχει πολλά αντιοξειδωτικά και μελέτες έχουν δείξει ότι το ελαιόλαδο μειώνει την κακή χοληστερόλη (LDL) και αυξάνει τη καλή χοληστερόλη (HDL).

Είναι πολλοί οι παράγοντες που εξασφαλίζουν τη ποιότητα!

Είναι πολλοί οι παράγοντες που εξασφαλίζουν τη ποιότητα!

Η ποιότητα ενός παρθένου ελαιολάδου, εκτός από έναν καλό καρπό ελιάς, επηρεάζεται απ’ όλες τις πρακτικές που ασκούνται στον ελαιώνα, την επεξεργασία και μέθοδο παραγωγής στο ελαιοτριβείο, στο τυποποιητήριο και τέλος στο ίδιο μας το σπίτι.

Μια ελιά μπορεί να ζήσει πάνω από 1000 χρόνια!

Μια ελιά μπορεί να ζήσει πάνω από 1000 χρόνια!

Το ελαιόδεντρο, ένα κατ' εξοχήν μεσογειακό δέντρο, είναι σύμβολο ειρήνης, ευημερίας και σοφίας και καλλιεργείται στην χώρα μας από τους αρχαιότατους χρόνους, όπου κάθε δέντρο, ανάλογα τη ποικιλία, αποδίδει περίπου 3 έως4 λίτρα λαδιού κάθε χρόνο.

Επικοινωνήστε μαζί μας όλο το 24ωρο

Επικοινωνήστε μαζί μας όλο το 24ωρο

για συνεννόηση σχετικά με τη παράδοση της παραγωγής σας ή για οποιαδήποτε πληροφορία σχετικά με το λιοτρίβι μας!

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ